Inschrijven

Je schrijft als koppel in voor Helvoirt Kookt. Partners, broers, buurvrouwen, goede vrienden, alles is mogelijk. Koppels blijven de hele avond bij elkaar. Deelnemers moeten minimaal 18 jaar zijn.

Deelnemers van buiten Helvoirt kunnen zich ook inschrijven, mits het kookadres zich binnen de dorpsgrenzen van Helvoirt (inclusief buitengebied) bevindt. Bij inschrijven dien je het kookadres op te geven. Onder opmerkingen kun je aangeven of je bijvoorbeeld vegetariër bent of dat je allergisch bent voor bepaalde ingrediënten. Na inschrijving ontvang je binnen een aantal dagen een bevestigingsmail van de organisatie. Ontvang je deze mail niet? Neem dan even contact op met de organisatie.

De kosten

Deelname aan Helvoirt Kookt kost € 35,00 per koppel. In dit bedrag is de wijn inbegrepen. De inschrijfkosten worden, liefst gepast of via de QR-code, afgerekend op het moment dat de wijn wordt opgehaald.

Overige kosten die je gaat maken bestaan uit de ingrediënten voor het gerecht dat je gaat maken en eventuele consumpties tijdens de afterparty.

Inschrijven kan vanaf 1 januari 2025 t/m 18 mei 2025